Der er altid varm kaffe på kanden

Udfyld her og jeg kontakter dig hurtigst muligt!

Borgergade 49
7160 Tørring

+4551507392

KreativeOmgivelser is a website made for you who is a creative soul. I make drawings, Illustrations and  oracle card.

About Me

Du er altid velkommen til at kontakte mig
- eller kig forbi -
der er altid varmt kaffe på kanden

Hos Kreative Omgivelser; er der fokus på det kreative og håndværket inden for GRAFISK DESIGN OG ILLUSTRATION.

Mine kunder består af store og små virksomheder, samt private personer, som ønsker et personligt og virkningsfuldt udtryk, så det giver dem værdi og omsætning.
 

Hvorfor KreativeOmgivelser?
Jeg hedder Helle og er hende som står bag ved KreativeOmgivelser som er over 10 år gammel. KreativeOmgivelser opstod da jeg var færdig med min uddannelse som Grafisk Designer og blev brugt som mit portfoilo. Med tiden er denne hjemmeside, med tilhørende blog, blevet til min legeplads; ud over at jeg kan ligge de ting jeg producerer ud til offentlig skue, så har jeg herigennem fået en masse skønne kontakter, som jeg har glæde af hver dag.

I løbet af de sidste 10 år har jeg arbejdet som GRAFISK DESIGNER og ILLUSTRATOR, derfor har jeg den erfaring som skal til, for at du får løst dine opgaver til fulde. Jeg har arbejdet sammen med store og små virksomheder og opgaverne har været meget alsidige.

Det spirituelle og magiske univers
Ud over min passion for illustration og grafisk design, har jeg skabt et magisk og meningsfyldt univers. Dette kan du se under siden MAGIC. Her er porten ind til den spirituelle verden af orakel kort, natur-magi, healing og trommedans. Her er ingen regler, her er fri leg og et rum for fordybelse. 



Lidt af hvert...