Der er altid varm kaffe på kanden

Udfyld her og jeg kontakter dig hurtigst muligt!

Borgergade 49
7160 Tørring

+4551507392

KreativeOmgivelser is a website made for you who is a creative soul. I make drawings, Illustrations and oracle card.

Blog

Efteråret, Mørket & Hyggen

Helle Koed Paulsen

sep 2019.jpg

På Instagram lavede jeg ovenstående meningsmåling. Jeg var nysgerrig på, om hvor udpræget frygt for vintertiden er blandt mine følgere. Men i højere grad, hvor vidt der kan være brug for inspiration til at komme lettere igennem den mørke tid.
Heldigvis, så er der mange som jeg, der ELSKER den kommende årstid. Men også som forventet mange der gerne vil have et ekstra boost!
Derfor, vil jeg den kommende tid, give dig muligheden for at åbne for mørket og se det som den gave det er.

Månestøv Orakelkort vinter

Vinter
Jeg slapper af, jeg er tryg.

Vi er kun lige trådt ind i efteråret og for mig er skæringspunktet efterårsjævndøgnet 23. september.
Jeg GLÆDER mig til denne dag og til at træde ind i ikke bare ydre men også mit indre efterår. Men sådan har det ikke altid været. Jeg har frygtet mørket - hele året, og været påvirket af en melankoli jeg mærket i efterår- og vintertid.
Da jeg forstod, HVORFOR vi har mørket og hvad jeg kan bruge det til, begyndte det at vende.

Vi har alle brug for at lade op, lade batterierne så vi har energi til de lyse timer på dagen. Det gør vi ved at sove og gerne 7-8 timer hver nat. Men for at vi har energi til forår og sommer, til at udleve drømme, rejse, arbejde i haven, har vi brug for efterår og vinter til at lade op. – ikke kun nattens timer.
Det betyder ikke du skal gå i vinterhi, og sove flere måneder i træk, selvom der er nogen der har mest lyst til dette. ;)

Efteråret og vinteren kommer med en kæmpe gave til dig. DET ER HELT OK, AT SLAPPE A' PASSE PÅ DIG SELV OG GÅ NED I ENERGIEN! Bare accepten af dette, kan være så forløsende at du mærker en lethed inde i dig – lige nu!
Men det springende punkt kommer, når du efterlever det. Der udfordres jeg stadig men jeg ØVER mig!

– drop forventningerne og gøremål. Hvis du drosler ned på forventninger til dig selv og dine omgivelser, er der heller ikke så mange gøremål. Ofte har vi forventninger til os selv, om et vist energi niveau og ting vi skal nå. Vi har meget at gøre, for at vores have og hus ser respektabelt ud. Nu er tiden at ligge det på hylden (pssst. det ses ikke i mørket alligevel ;))
– pas på dig selv og gør noget godt for dig selv. Nyd at der nu er tid og tillad dig selv at putte under tæpper med en god bog. Gør det som føles aller bedst for dig, og kun dig, ta' ikke hensyn til alle andre, men ha' dig selv i fokus, så du er god ved dig selv. Bestil lækker massage, spa-ophold og ta' lange varme bade.
– ophold dig i naturen, midt på dagen. Vi ved det jo godt, D-vitamin er vigtigt. Men lyset i vores øjne er også vigtigt. Men husk at lave det ude under den fri himmel, som du ELSKER. Ikke feje og fjerne visne blade. Hvis du nyder gåture - gør det, eller måske bare at ligge på en drømmeseng med tæppe om dig og se op i skyerne. Mærk vejret, og kom selvom det regner, rusker og sneer. Regnen og luften renser din smukke aura og giver dig et dejligt frisk boost.
– din tid til refleksioner. Lige nu, er det helt optimalt at tappe ind og mærke dig selv. Brug den gave at du har tiden til det. Skab daglige rutiner ved at skrive alle dine tanker ned, mærk helt ind i dig selv, hvad det er du rummer. Når du har gjort dette, kan du år efter år læse dig frem til din egen udvikling. Måske du også får nogle skønne idéer som skal eksekveres - men husk, at det er foråret som byder på gunstige tider for at sætte frø til nye ting.

Mærk mørket, som et flot stort tæppe i gyldne farver, svøbe dig.
Mærk hvordan det lægger sig om dine skuldre, din læn og lår.
Det gør dig tryg, varm og salig.
Alt er PRÆCIS som det skal være!
— Helle Luna Koed Paulsen

UGENS TO-DO!!

Hver uge giver jeg dig inspiration til at udvikle dig ∾ det kan være i en ny retning, eller én vej du allerede er i gang med. Men en reminder til at blive på vejen og tage action!

Hvordan vil du forberede dig på vinterens mørke?
Skriv dine drømme, ønsker og planer ned for efteråret og vinteren. Efteråret er en god øvetid, og forberedelse på vinteren. Find konkrete ting, som du vil gøre for dig selv den kommende tid. Noget du NYDER at lave, og noget nye du ikke har prøvet før med en intention om at komme lettere igennem mørket.


Månestøv Orakelkort

Helle Koed Paulsen

Inspiration til dig som bruger orakelkort 🌙

Smukke dig ∾ Næste gang jeg sender sæt ud i verden er på  
FREDAG
6. september 

så hvis du skal have dit sæt 
Månestøv Orakelkort 
så har du chancen nu!


Jeg giver dig indsigter i anvendelsen af orakelkort

selvfølgelig udfra Månestøv Orakelkort!

Månestøv Orakelkort Skaberkraft

SKABERKRAFT

Skaberkraften ligger i os alle og et grundlæggende behov for os alle. 
∾ Skabe familie
∾ Skabe et godt hjem
∾ Skabe smukke ting og billeder
∾ Skabe en god virksomhed
∾ Skabe gode relationer 
o.s.v.

For at skabe frit fra dit indre, må du omfavne både de mærke og lyse sider. Du rummer det hele og det er ingen skam. Du er fri til at skabe, og ytre dig uden tanke for andres mening.

UGENS TO-DO!!

Hver uge giver jeg dig inspiration til at udvikle dig ∾ det kan være i en ny retning, eller én vej du allerede er i gang med. Men en reminder til at blive på vejen og tage action!

Hvad vil du skabe?
Hvad er din VILDESTE DRØM om at skabe?

Er der noget som du har gemt væk og ikke taget action på, så er jeg her for at støtte dig i den vej du gerne vil gå. 💜
Find en bog, dedikeret til dette, din vej, din udvikling...
Skriv dine drømme ned, drøm vildt, no limit – not even the sky!
Du har taget første skridt i at udleve en drøm OM AT SKABE! At skrive ned, se det visuelt er første skridt.
Lad kortet SKABERKRAFT fra Månestøv Orakelkort stå fremme så du flere gange dagligt får denne lille kærlige reminder om at du er gået igang med at skabe din drøm.

Hvad er dit næste skridt for at komme videre med din drøm?
Tro på det, få efter det! Du har styrken og klarheden til det!

Du må hjertens gerne dele dine drømme og hvad det er du vil skabe!
Jeg vil ELSKE at høre din historie!

Få inspiration til at bruge Månestøv Orakelkort direkte ind i din inbox! 💌

Så er du meget velkommen til at tilmelde dig mit nyhedsbrev.

TILMELD NYHEDSBREV

Kursus ✴︎ Illustrationer

Helle Koed Paulsen

Jeg blev simpelthen så glad da jeg blev ringet op fra LOF. Den aller sødeste dame spurgte om jeg ønsker at undervise på et aftenhold i illustration. YEEEES! Selvfølgelig vil jeg gerne det!
Så inden jeg så mig om, havde hun sat det på til efteråret, og med start 5. september.
Jeg kan fortælle en masse om kurset, men vil meget hellere have dig til at læse det inde på LOF’s hjemmeside hvor du også kan tilmelde dig.

Vil meget hellere fortælle dig om tankerne bag, at jeg nu skal undervise!

Du får hvad du ønsker!

Jeg begyndte i foråret at sende nogle ønsker ud i universet om, at jeg gerne vil lave nogle kurser og workshops, uden at være konkret om HVAD og HVORDAN! Jeg var slet ikke i tvivl om, at et og andet vil ske efter sommerferien. Og det gjorde der… Det kom dumpende som lækre saftige appelsiner lige i min turban. Uden at jeg skulle røre ret mange fingre. WIN WIN…

Da jeg blev spurgt, var jeg slet ikke i tvivl og er det stadig ikke… MEN… Usikkerheden… Er der nok tilmeldinger, gør jeg det godt nok, kan jeg få det til at hænge sammen i min i forvejen pressede kalender? Alle de der tanker, som før hen vil give mig mega dårlige fornemmelser i maven, stress symptomer og følelsen af at være ked af det. NO MORE! Jeg er så meget med i dette her, og selvom tankerne er der, så er de hurtig væk igen. JEG ELSKER at leve livet let, og det gør jeg OGSÅ når jeg bliver udfordret.
Det er IKKE første gang, at jeg skal undervise i hverken dette tema eller med voksne skønne kursister. Den erfaring jeg allerede har, er jeg SÅ glad for at have med i baggagen og giver mig tryghed i, at dette bliver en leg og dans på roser.

Håber at se dig på dette kreative kursus.

De kærligste hilsner

PLAYSHOP // Orakel- og Tarotkort

Helle Koed Paulsen

Min intention for denne dag, er at give dig MOD, TILLID og INSPIRATION til, at du har det som skal til, for at lave orakel- og tarot kort, samt andre spirituelle billeder. 💜

Du behøver ingen viden på forhånd, alle kan lave kort og spirituelle billeder – er det din vej, så mærkes det rigtigt lige nu! 💜Det er for dig som elsker orakel- og tarot kort og er en kreativ sjæl i ord og billeder!

Du vil få viden om, hvordan Orakel- og Tarot kort udvikles, fra første intention/download/idé til færdige kort, som du har i hånden og kan udgive mhb. på salg.
Du vil blive skarp på processen i at lave kort og andre visuelle redskaber og have mulighed for at få sparring på dine egne projekter, idéer – praktisk så vel som personligt og spirituelt. 💜Og så skal vi selvfølgelig lave Orakel- og Tarot kort, prøve at frembringe et kort og tage hul på processen.

Birgith og Johnny fra Tromborg Tarot kommer og fortæller om deres process og hvorfor de laver deres egne kort.
www.tromborgtarot.dk
Der vil være mulighed for at købe deres og andre kort denne dag.
....
Program:
kl. 10 mødes vi til the, kaffe, meditation og oplæg.
ca. kl. 12 er der frokost, og jeg informerer om de kort vi skal til at lave.
Vi slutter ca. 14.30 Herefter vil jeg være til rådighed, hvis du har brug for yderligere sparing på dine egne kort, processer og rådgivning.
Jeg vil også anbefale jer efterfølgende, at besøge gravhøjene i Jelling, samt Kongernes Jelling, et magisk sted jeg holder meget af.
....
HVOR:
Café Sejd, Gormstorv 7a, 7300 Jelling
Vi mødes i Café Sejds' galleri, hvor der er varmt på kanden og rum for os til at mødes, udveksle og vække vores skaberkraft. 💜Café Sejd ligger i Jelling, hvor toget går næsten lige til døren – i følge rejseplanen lander der et tog kl. 9.15 (jeg tjekker det når vi nærmer os) og jeg vil være i Café Sejd senest der, så du kan komme ind😍)

SNUP DIN PLADS

350.- for hele dagen inkl. kaffe, the og frokost.
Tilmeld dig ved at sende en sms med navn og mailadresse:
tlf.:51 50 73 92
Du sikrer din plads ved at indbetale 350.- på MobilPay (ovenstående nummer) Har du ikke MobilPay, kan du kontakte mig og vi finder anden betalingsmulighed.
(Det er ikke nok at trykke DELTAGER her i begivenheden)

Der tages forbehold for ændringer, lige som at hvis opbakningen ikke er tilstrækkelig, vil begivenheden bliver aflyst og du får dine penge retur.

Inviter gerne veninden, ægtefælle eller anden med til denne dag! 💜

Jeg glæder mig helt afsindigt til denne dag, og håber at se mange af jer. 💜

De kærligste hilsner fra
Helle Luna


Månehjul

Helle Koed Paulsen

☽⊕☾

♡ En gave til dig fra mig ♡

månehjulet_oppefra.jpg

At søsætte Måne Kalenderen satte et flow igang hos mig, som har givet mig et par helt fantastiske måneder. Jeg ELSKER Månen, og elsker at bidrage til, at vi kan leve et mere naturligt og let liv, ved at være opmærksom på Månen og dens energi den sender os.
🌙
Månehjulet
Har jeg simpelthen ikke kunnet fange en energi på at ligge på webshoppen – mit flow døde, det gav ikke mening, energien døde og det har længe ligget på webshoppen som det usynlige produkt ingen andre end jeg kunne se.
Det er slut nu, for du kan downloade Månehjulet helt
G R A T I S

Jeg er ikke bange for at give gaver, alligevel slog det mig at jeg vil komme til at midste indtjening ved at give mit arbejde væk gratis. Men når der ikke er flow på at ligge den på webshoppen, so be it! Det hindrer mig ikke i, at den skal ud i verden – ud til dig, så du kan få et helt fantastisk redskab til at følge Månen og din egen cyklus.

Hvad er Månehjulet?
☽⊕☾

Kort og godt et skema hvor du har overblik over Månens Faser op delt i 30 felter (Månens cyklus) og udformet som et hjul. Her er det plads til at du hver dag kan notere hvordan du har det inde i dig, dit system, ind i dit hjerte og sjæl, men også hvad din krop fortæller dig, samt notere når du bløder.

Håber at du kan bruge Månehjulet på din rejse ind i en stabil og fin livscyklus!

Croquis

Helle Koed Paulsen

Hen over vinteren har der været Torsdags Croquis i Vejle

Jeg ELSKER croquis, klassisk tegning, hvor man kan få lov at udfolde sig, alle materialer er tilladt, alle kan være med og alle stilarter er kærkommen.
Aldrig har jeg haft æren i at undervise i dette, om end jeg virkelig gerne ville, men jeg har tegnet, tegnet og tegnet… Og anvender disse færdigheder dagligt i mine illustrationer. Det er skilles jeg ikke ville være foruden.
Nu har jeg fået affotograferet lidt, både nyt og gammelt og lagt i portfolio

Måske jeg skal melde mig til Torsdags Croquis så snart de starter op igen!

Tilraner vi noget som oprindelige tilhører andre?

Helle Koed Paulsen

Vi tilegner os ritualer, ceremonier og redskaber fra andre kulturer, og der er en vigtighed i at gøre dette med dyb respekt, ydmyghed og taknemmelighed til de som igennem tusinder af år har udviklet, båret og udøvet disse traditioner.

Vi tilegner os ritualer, ceremonier og redskaber fra andre kulturer, og der er en vigtighed i at gøre dette med dyb respekt, ydmyghed og taknemmelighed til de som igennem tusinder af år har udviklet, båret og udøvet disse traditioner.

Det er ikke ofte at jeg har lavet blogindlæg, og slet ikke om dette emne. Men jeg har noget på hjertet som håber kan inspirere dig!


Kulturel appropriation, er et nyt udtryk for mig, men ikke mindre end meget interessant og noget som har rumsteret i mig flere år.

Appropriation betyder “tilegnelse” og i denne sammenhæng menes der, at vi tilegner os redskaber, ritualer, historier mm fra andre kulturer og lande, som f.eks. Buddhisme og Amerikas Oprindelige Folk, Indien og Kina.

Vi ser det hele tiden, brugen af krystaller og røgelse fra varmere himmelstrøg, buddhistiske ritualer og låner rask væk kost- og yoga traditioner fra Indien. Jeg gør det selv, og min nysgerrighed pirres når jeg ser noget nyt jeg ikke kender inden for shamanisme, spiritisme og religioner.
Jeg dyrker Yoga, bruger Krystaller, har lige fået mig en klangskål i gave og min nysgerrighed pirres når jeg hører om Ayurvedisk kost.

Det ikke alle vel set hos alle kulturer; at vi på den måde låner og stjæler af skattene.

Personligt er jeg meget varsom med, hvad jeg lukker ind fra andre kulturer, jeg værdsætter vores egen historie meget højt og vores oprindelige mytologier, historier, ritualer og spirituelle tilgang til livet. Krystallerne er fåtallige i mit hjem, ligeledes er andre redskaber som anvendes til spirituelle ceremonier. Der findes MANGE spændende redskaber til at højne energien, som kommer fra vores egen bredegrad, og jeg ser ikke noget smukkere end at vi anvender det som er nært og fra den muld som vi betræder.

Når vi så tillader os at tilegne værdier fra andre kulturer, men jeg at det skal gøre i den dybeste respekt, ydmyghed og taknemmelighed til de som igennem tusinder af år har udviklet, båret og udøvet disse traditioner. Jeg sender en hjertevarm tak til alle de som kom før mig, på den anden side af kloden, når jeg har en krystal i hånden, bruger min klangskål eller laver en traditionel Reiki Healing.

For mig er de immaterielle tilegnelser det vigtigste for mig at have fokus på, derfor læser jeg stadig meget omkring de nordiske mytologier, samernes traditioner og det er som en brønd der ikke vil tømmes - jeg elsker at jeg kommer fra et sted, hvor traditionerne er så forholdsvis vel overleveret, så højt vibrerende og smukke.
Alle mine ritualer, meditationer, ceremonier, healingen mm. Er med grobund i nordiske energier og vil altid være det.

De materielle goder! Der er MANGE, og vi importerer rask væk fra sydamerika, indien, kina… Det kan være rigtigt for dig, og den vej som du ønsker at gå, men jeg ser lidt anderledes på det. Én ting er energierne, som jeg ønsker skal være de oprindelige energier fra den muld jeg betræder, traditioner fra de som kom før mig, og den energi jeg ønsker at opretholde i mig liv. Men en anden er at vores klima ikke tåler alt den eksport, import og fragt i forbindelse med denne handel. Ikke mindst industrien som vokser sig større og større - også inden for de spirituelle handelsvarer.

Her er nogle idéer til hvad du kan erstatte dine spirituelle redskaber med!

Jeg ser flere og flere søge efter den rette hylde af spiritualitet, hos dem selv og nogen gange i deres virksomhed. Her er 3 enkle metoder – fra dine forfædres traditioner, i den muld som du selv betræder – hvorpå du opnår større forbindelse, klarhed og enkelthed over din spiritualitet! 🌙

Jeg ser flere og flere søge efter den rette hylde af spiritualitet, hos dem selv og nogen gange i deres virksomhed. Her er 3 enkle metoder – fra dine forfædres traditioner, i den muld som du selv betræder – hvorpå du opnår større forbindelse, klarhed og enkelthed over din spiritualitet! 🌙

Krystaller

Der findes flere krystaller og mineraler i danmark, og jeg har ikke stor kendskab til dette, men bjergkrystal, kalsit og hematit ved jeg findes i Danmark. Der er ikke tradition for at vi køber og anvender danske krystaller, men i højere grad efterspørger de importerede krystaller. Et emne som jeg personlige lige nu, begynder at se spirer hos mig. Har du overvejet hvor stor energi der er i f.eks rav?

I stedet for krystaller bruger jeg træ, der er et utal af træsorter som broer lige om ørene på mig, jeg elsker at gå i skoven, finde grene som taler til mig og som har den skønneste energi. Hvis du finder dette interessant kan jeg anbefale at læse mere om Ogham som er en keltisk tradition fra tidligere middelalder, igen med en tak til de Druider som kom før os.  

Klangskålen

Tromme, tromme, tromme… Jeg ELSKER mine trommer, og de er bygget af mig selv med mine egne hænder og jeg har lavet dem udfra mine egne metoder med inspiration fra samerne. Køb evt din tromme ved en dansk/nordisk kunstner, så støtter du også hans/hendes energiarbejde og lille business <3 En mulighed er også, at du får på opdagelse i klokker. Klokker har været brugt igennem år tusinder til at holde dårlige energier væk, men også at tiltrække de højt vibrerende. Jeg bruger ofte klokker og de er købt til Middelaldermarkeder, som har mange spændende klokker liggende i deres boder. Dansk produceret, ved jeg ikke men ved at nogen af dem jeg har er tyskproduceret - det er fint for mig lige nu! :)

Orakel Kort

Jeg har en drøm, om at vi i norden bliver langt bedre til at udgive Orakel- og Tarotkort. Jeg drømmer om, at udvalget bliver større og vi er flere som udgiver disse smukke energifyldte kort - med energi fra den nordiske muld. Mine kort, som jeg er igang med, bliver produceret i danmark, så alt energi holdes her og jeg støtter danske virksomheder. Jeg kommer aldrig til at købe kort gennem Wish, og slet ikke til at producere egne kort i f.eks Kina.

Det er vigtigt for mig at fortælle dig, at dette er mit udgangspunkt, og min opfattelse af dette emne. Kun du kan mærke hvad som er rigtigt for dig – derfor er dette en inspiration og måske en lille øjenåbner for noget nyt i dig. Hvad du i sidste ende vælger, skal være rigtigt i dig uanset hvad det er.

Anette Høst (shamanism.dk) har lavet en meget fin artikel om Kulturel appropriation,  som jeg anbefaler at læse her.

signatur.jpg
Måne Kalender 2019

🌙 En nem og overskuelig kalender, hvor du kan se månens faser. 🌙
Fordele ved at kende månens faser:
- Du undgår de urolige nætter ved fuldmåne
- Du kender de gunstige tider for ceremonier og meditationer
- Du finder din livscyklus (Som kvinde bliver du mere opmærksom på din Menstruationscyklus)

Str: A5 // 148 × 210 mm
350g // Kraftig postkort kvalitet med en silkemat overflade
Fåes i sort og hvid udgave.

Farve:
Quantity:
Læg i Kurv

Udesidning

Helle Koed Paulsen

Nu nærmer den årstid sig, hvor jeg tilbyder Udesidning – under Månen ✩ Min egen udesidning for første gang i år bliver om 1 måneds tid, og jeg glæder mig, samtidig med, at jeg også frygter det. Det er én af de ting, hvor jeg nemt kommer i min comfortzone og bare springer over fordi det er lettest. Jeg planlægger at lægge det sammen med en vandretur jeg gerne vil på egen hånd, som er endnu en udfording for mig – mest at være væk fra familien, men også kilometerne i min krop og alenetiden.

Min egen oplevelse af første udesidning:

Min første udesidning var en meget stor udfordring, og min mave lavede knuder. Jeg havde i forvejen en intention om, at slippe angsten for mørket. Det mørke som jeg ikke forstod hvorfor jeg var så bange for. Jeg var samtidig spændt, glædede mig, og så tæt på at vende om og opgive inden jeg gik ud af døren. Jeg havde pakket varmt tøj, the, toiletpapir, kniv og liggeunderlag. Jeg vidste at vi var nogle stykker som skulle ud at sidde, med en trommemeditation forinden. En meget enkel form for udesidning, med en høj grad af selvstændig process. Alt var godt, og vi samledes til den forberedende udesidning. Jeg anede ikke hvor jeg ville sidde, tæt på, langt væk, højt eller lavet, men kender området som min egen bukselomme og derfor var det ikke en bekymring. Efter trommerejsen, som satte stemningen, og klargjorde vores indre til denne udesidning, gik vi… Jeg gik helt og aldeles instinktivt, og uden at vide en retning. 10 min fra samlingspunktet, drejede jeg væk fra stien og op mod en gravhøj. Jeg kendte stedet. Jeg havde træer i ryggen, skoven, og markerne og højen foran mig. HER! Jeg satte mig og ventede - på åbenbaringen. Ikke før nu, var jeg bange. Jeg havde min telefon med mig - stik i mod alle stikke. Men “Just In Case “ at den store stykke trold skulle komme buldrende - som om den telefon ville kunne gøre en stor forskel. Jeg vendtede, mediterede, kiggede ikke på telefonen (den havde ingen dækning alligevel - fnys) bekymrede mig lidt om de små kryb jeg ikke kunne se, men ikke mørket. Skulle jeg ligge mig lidt? Uroen bredte sig, jeg kunne ikke samle mig om meditationen, men stirrede bare ud i luften - mørket. Eller… Snedigt, juni måned, her er ikke mørkt, jeg kan se, høre, dufte, røre… Jeg fik lyst til at gå, bare rundt, men blev siddende og betragtede, bare at være her lige nu, uden noget andet…. Her sad jeg, længe… Og ud af øjenkrogen så jeg bevægelse, et lille lys, eller mere små klatter af lys. Dansende kom det ned over marken, jeg holdt vejret og var ikke bange, men interesseret og ville ikke skræmme. De blev der, og jeg smilede til dem, takkede for oplevelsen og de forsvandt der hvor de kom fra. Det var det… Ingen angst, jeg var ikke bange, jeg var done! Jamen skulle jeg ikke sidde til solopgang? Nej, ikke i denne omgang, ikke nu! Så jeg pakkede, gik tilbage, let og glad og ikke bange for mørket.

Jeg har haft flere udsidninger siden, og alle er vidt forskellige - jeg deler denne første udesidning med jer, fordi den var noget helt særligt for mig.

Julehuse til dig

Helle Koed Paulsen

I weekenden vil jeg lave disse julehuse sammen med børnene!
De er egentlig nogle jeg udviklede for et par år siden, men de er super hyggelige at lave sammen med børnene.
I denne fil, som du kan helt gratis kan downlade, får du 3 sider, hvor de første to er med illustration af mig, og på den sidste side, har du selv mulighed for at tegne, farvelægge og pynte huset som du ønsker. Palietter, farveblyanter, kunstigt sne – giv den gas!
Jeg har dem til at stå med LED-lys i og nogle har jeg sat snor i og hængt på julegrenen.

julehuse

JULEHUSE
3 ark på A4
Step 1) Tryk DOWNLOAD og arkiver filen på dit divice
Step 2) Åben filen og tryk print – jeg anbefaler 200g hvidt papir til disse huse.
Step 3) Dekorer husene, farvelæg, tegn mm.
Step 4) Klip husene ud, også vinduerne hvis du ønsker dette
Step 5) Lim husene sammen, alle "flapper" skal have en klat lim
HEP.. du gjorde det ;)

julehuse med LED
julepynt
Børnene kan sagtens være med til at lave disse julehuse, og de har den skønneste fantasi til at lave fine huse.

Børnene kan sagtens være med til at lave disse julehuse, og de har den skønneste fantasi til at lave fine huse.


Rigtig god fornøjelse og rigtig glædelig jul!


Dit værktøj til at leve synkront med Månen

Helle Koed Paulsen

Siden min Måne Kalender er kommet ud, har min mailbox ikke været stille. På den absolut fantastiske og smukke måde. Ordrene er tikket ind, samt spørgsmål til hvad dette nu er for noget jeg har lavet.
🌙
Og jeg ELSKER at fortælle om Månen, Naturen og at vi rent faktisk har mistet kontakten til disse elementer, ved at leve med bla. elektricitetens i over 100 år. MEN at vi også kan finde ind til den igen, så vi får et mere harmonisk liv og bla. kan sove under Fuldmånen.
Derfor har jeg også lavet et materiale til dig, som er en kort fortælling og inspirationmateriale til dig, hvordan du energetisk kan komme til at lave mere synkront med månen.

MåneKalender

For at få fingrene i dette inspirationsmateriale, kan du shoppe Måne Kalenderen, inkl. Inspirations Materialet “Månefaser”

HER

🌙
Materialet er lavet udfra mine egne erfaringer, på et energetisk niveau. Vi kommer ikke ind på kost, motion og fysologiske elemter i forbindelse med at skabe menstruations cyklus udfra Månens Faser. Jeg har i stedet fokus på at du får opmærksomheden rettet mod månen, og hvordan du kan skabe kontakt med den igennem små øvleser, og tiltag i hverdagen.

Måne Kalender

Jeg har haft KVINDECIRKLER i tankerne, da jeg lavede dette materiale. Det er et fantastisk redskab at du kan have med dig, hvis du er i en kvindecirkel og/eller skal starte en ny kvindecirkel.
Jeg håber at komme til at anvende denne Måne Kalender i det nye år, når vi mødes i Red Tent Jylland.
🌙
Er dette slet ikke noget for dig, og ønsker du kun at købe Kalenderen - som i øvrigt både leveres i sort og hvid - YEAYYY!!! - Så klikker ud bare herunder, så ryger du direkte over på Måne Kalenderen!

Måne Kalenderen 2019 er landet

Helle Koed Paulsen

MoonCalendar_sh.jpg

Jeg gik allerede igang i september med at udarbejde en Måne Kalender, én som jeg selv havde brug for, så jeg nemt kunne holde et vågent øje med månens cyklus.
Havde egentlig ikke besluttet mig for at få den trykt, før end at jeg blev spurgt andet sted fra.
🌙 Hvor magiske er det lige?! 🌙

Jeg har besluttet at bestille en stor portion, så jeg er sikker på, at de kan nå ud til så mange som muligt. Der er brug for dem!

Fordele ved at kende månens faser:
- Du undgår de urolige nætter ved fuldmåne
- Du kender de gunstige tider for ceremonier og meditationer
- Du finder din livscyklus (Som kvinde bliver du mere opmærksom på din Menstruationscyklus)

🌙
Jeg har de senere år dykket meget ned i påvirkningen af månens energi, hvad det gør ved os, og ikke mindst, hvad der sker hos os mennesker hvis ikke vi følger månens cyklus.
Det er super interessant arbejde, noget som jeg gerne vil udbrede og dette er første skud på stammen, så at vi bliver mere opmærksomme på den store smukke måne, som våger over os hver nat.
🌙
For mig er månen af navn en mand (Maní).
Men det betyder ikke at han rummer udelukkende maskulin energi.
Jeg tror på, at månen i sig selv rummer både de feminine energier og de maskuline.
⚫️⚪️
Nymåne og Fuldmåne
To meget kontrast fyldte energier, både visuelt og i energierne
Nymåne; Vi er stille og afventende, tilbagetrukket og kreative.
Fuldmåne: Alt kulminerer, vi er udadvente, energifyldte og sprudlende.
Så er der alt det ind i mellem som er lige så interessant at arbejde med.
Foråret og efteråret.
Derfor mener jeg, at månen ikke kan kønsbestemmes.
Men jeg er bevidst om, at jeg kan bruge månens energi til både den højtvibrerende og lyse energi, lige som jeg kan bruge den dybe, jordbundende og indadvendte energi.
Vi oplever alle disse energi forskellige, og intet er mere rigtigt end andet.
Men dette er årsagen til de to versioner.
Måske du kan bruge begge versioner i dit arbejde?

MoonCalendar_black.jpg

Kærligeste hilsner fra
Moon Craft Sister
Helle Koed

🍁Efterårsfarver 🍁Video 🍁

Helle Koed Paulsen

I denne video, kan du se hvordan jeg maler et efterårs blad i smukke brændte farver. 🍁 Og her under beskriver jeg materialerne, som jeg har brugt – geinale materialer, gode tip og fremgangsmåde! 🍁

🍂Akvarel Papir 🍁 Jeg vil varmt anbefale dig at købe noget godt akvarel papir. Min favorit lige pt. er HomeHobby by 3L Watercolor Paper (men har også selv nøje udvalgt det til deres sortiment.) 300 g. og med en god struktur i en neutral farve. Når jeg laver små motiver som dette, ser jeg ingen grund til at strække sit papir når man vælger en super lækker papirkvalitet. Så med dette papir kan du komme igang med det samme 🍂

🍂Vandopløselige Farveblyanter 🍁 Genial opfindelse!!! Jeg starter med at tegne bladet op med en mørk brun farve (du kan også i dette tilfælde bruge orange), og når jeg begynder at male opløses farven og blendes ind i akvarelfarverne. Så undgår jeg, at der er blyantsstreger som skal viskes ud bagefter. YEAY! Der er flere på markedet og jeg er ikke skarp i hvordan kvaliteterne er rundt omkring, men jeg bruger disse.

🍂Akvarel Farver 🍁Til dette blad har jeg brugt akvarel farver fra blokke. Mærket er Schmincke og de har nogle meget naturlige pigmenter i deres æsker. Jeg har blandet de fleste af farverne som jeg har brugt i dette blad, og har du erhvervet dig nye farver er det en god idé at teste på et stykke papir inden du farvelægger dit blad. (Se hvordan du bruger farverne længere nede)

🍂Pensler 🍁Jeg har brugt 3 størrelser; 8, 4, 2. Jeg starter altid med den største pensel, til at gøre områder våde og male de store flader. Fortsætter med 4'eren og slutter med 2'eren til detaljerne. Home Hobby by 3L har nogle virkelig gode, billige pensler med syntetiske hår, som jeg varmt kan anbefale. Jeg har også et par små fra DaVinci pensler til de fine strøg, de virkelig lækre og kan holde meget farve.

🍂Fine Tiip Pen 🍁Brun; først og fremmest til at signere mit billede men du kan også bruge den til at stramme nogle af stregerne i stilken op hvis du finder det nødvendigt. Jeg har en kasse fra Staedtler med 12 forskellige farver og kan købes hos boghandleren.

🍂HUSK; altid rent vand, blød klud til at tørre din pensler af med, og ikke mindst en kop god varm kaffe 🍁

SÅDAN GØR DU
- Start med lyse farver i lys brune / gule nuancer (også den lille gå skygge) 
- Brug godt med vand og lad farverne flyde sammen
- Når du maler med akvarel, handler det om at lag, på lag, på lag... Lad evt tørre ind i mellem lagene, så er det nemmere at styre.
- Oparbejd flotte farver i de brændte farver og tilføj en smule grønt. 
- Begynd at male de små stilke/årer i bladet og arbejd med dem, samtidig med fladerne i bladet, så farverne matcher og blender med hinanden. 
- Til slut markerer du den lyse grå skygge igen med endnu et lag og giver dit billede et par spalsh med brunt og grønt for at give dit billede liv.

🍂ELSKER denne årstid og de smukke farver som omgiver os! 🍂

Følg mig meget gerne på KreativeOmgivelser.dk som du finder på både Instagram og Facebook – her er spæk fyldt med illustrationer, tegninger og andet guf! 🍁

signatur.jpg

Moon Craft Tribe 🌙 Ny Facebook gruppe

Helle Koed Paulsen

Jeg var det meste af dagen i går, tom for ord. 💜 Alligevel har jeg lavet video, skrevet mange ord og været en her del “på” og online. ✨ Og hvorfor nu det?
For 4 måneder siden, fik jeg en idé, og som jeg kender mig selv aller bedst. Så skal jeg gumle på mine idéer, nogen gange 1 dag og andre gange flere, før jeg ved i mit indre, om det er en idé som kommer fra MIN sjæl eller en anden, som har listet sig ind. 😃
Så for 4 måneder siden lavede jeg en Facebook Gruppe: Moon Craft Tribe som jeg kunne arbejde med hen over sommeren, forberede og tappe ind i energien på. 🌙 Jeg fik ret hurtigt en helt rigtig fornemmelse i maven, og offentlige gjorde en start dato: Fuldmåne 25. sep. 🌝
Inden jeg så mig om, kom dagen!!!

I går morges ville jeg lige lave et lille opslag til alle medlemmerne, som pænt ventede på at blive lukket ind. Her ser jeg til min rædsel, at jeg stort set ingen ting kunne i gruppen. Indstillinger og Gruppestyring var væk, og jeg kunne ikke se hvem som ventede på at blive godkendt. 😯 Blodet forsvinder stille og roligt fra min krop, og panikken spreder sig. Jeg allierer mig med en god veninde som jeg forsøger at tilføje uden held. Efter mange forsøg på det ene og andet, beslutter jeg at lave en ny gruppe. Jeg har lavet en del grupper igennem tiden og er ret rutineret, så det ville ikke tage mange minutter. Jeg oprettede og hoppe i den oprindelige gruppe, for at hente tekster, filer mm. og hov… Nu virker det!!!! ✨💜🌙😃🙌🏻 Begejstringen vil ingen ende tage, og fuldmånenes drillerier ophørte! Jeg kunne se alt, også hvor mange som havde ansøgt om at komme ind i gruppen!

✨✨✨✨✨✨44✨✨✨✨✨✨

På røven over at så mange ville være med, og lettere fribrilsk lavede jeg video og taknemmelige tanker alle steder, hvor jeg kunne sende dem.

Gruppen kører og 37 skønne skønne sjæle er allerede i gang med deres rejse. Orakel- og Tarot Kort skal udarbejdes. Vi skal arbejde sammen på kryds og tværs, og lære hinanden bedre at kende. Der er plads til flere, så har du en interesse i selv at udvikle Orakel- eller Tarot Kort, så kom… 💜😘🌙

Når du anmoder om at komme ind i gruppen, bliver du bedt om at svare på et par spørgsmål. Herefter godkender jeg dig, eller jeg sender dig en besked i messenger. I gruppen er der er en velkomst video til dig, og der vil løbende være spændende arbejdsredskaber, inspiration og debat at finde i gruppen. 💜

🌙 Måne Magi🌙

Helle Koed Paulsen

ELSKER måner, og har leget lidt med tekst i månen. 🌜 
Herunder kan du se videoen og hvordan månen komme frem på papiret og samtidig et par fif til dig som maler med akvarel. Under videoen er der også en guide til at lave denne skønne måne
🌕 PS: Fuldmåne på tirsdag 🌝

Du skal bruge:
🌕 Watercolor- /Akvarel Papir, jeg anbefaler 300 g med en god struktur
>> prøv evt. denne <<
🌕 Pensler som er velegnet til akvarel. Ikke alt for lille, men hellere med en hår som danner en god spids
>> Disse er gode <<
🌕 Vand i et glas
🌕 Akvarel maling – tube eller blok
>> Er du til tuber, så prøv disse <<
🌕 Et stykke blødt stof eller køkkenrulle
🌕 Blyant eller endnu bedre; vandopløselig farveblyant
>> Anbefaler disse <<
💫 I mit sidste opslag herinde, viste jeg hvordan du kan anvende Aqua Effekt Spray. Dette viser sig ikke at være nemt at få fat på. Derfor viser jeg her i videoen, at du også kan bruge husholdningssprit til samme formål. Dertil skal du bruge husholdningssprit, et glas eller en sprayflaske.
________________________

1) Start med at tegne tekst og cirkel over på akvarel papiret. Du kan bruge tekst som er klippet ud fra et blad, eller skrive og printe fra comuteren. Dette ligger du bag ved akvarel papiret og holder det op mod vinduet. Brug evt. en lille streg klæber, for at holde det på plads. På denne måde kan du se igennem akvarel papiret, uden at skulle bruge et lysbord. Tegn teksten op på akvarel papiret og evt. cirklen. 

2) Mal først med vand, og KUN vand i cirklen og ikke på teksten. Det kræver lidt øvlse, at finde frem til rette mængde af vand, og det kommer an på papiret struktur. 

3) Drop akvarel farve ned på papiret, hvor du har malet med vand. Magi sker nu... Farven glider ud hvor vandet er og stopper når den måder en tør kant af papiret. Forsøg dig frem og leg med det. Prøv evt. at vippe papiret lidt og se hvordan farven flyder med rundt. Vip meget forsigtigt så du ikke laver bølger som rammer de tørre områder. Brug evt. pensel til at skubbe farve rundt. 

4) HUSHOLDNINGSSPRIT som effekt. På denne måne vil jeg gerne have en struktur i overfladen og ikke den ensartede flade som kommer ved at lade farven flyde med vandet, som beskrevet i punkt 3. 
Hæld husholdningsspirt i et rent glas, dryp pensel i og sprøjt lidt på din måne i den våde maling. Se hvordan det danner hvide prikker og cirkler. 
Ønsker du en finere struktur, kan du hælde husholdningssprit i en lille forstøver og sprijte med denne på våde områder. 
NB: Forsigt, husholdningsssprit er 93% og kan antænde ved gnister. Det smager afsindig dårligt, men alligevel så er det en god ide at pakke det langt væk når børn er i nærheden. Og glasset du har haft husholdningssprit i skal rengøres grundigt efterfølgende, da du ellers vil få den bitre smag næste gang du drikker af det.
Effekten varierer alt efter struktur på papiret, og den maling du anvender. 

5) Færdig gøre din måne ved at arbejde i flere lag, og lad malingen tørre ind i mellem. Brug en lille pensel til at tegne langs kanterne for at gøre dem skarpe. Hertil kan du også bruge en fine tip pen i farve som matcher månen. Det fremhæver teksten og strammer kanterne op. Har du fået maling ind i teksten, kan du bruge Watercolor Maling i tube, og male hen over for at dække disse.

🌝 YEAYYY... Du har malet en måne med tekst!!! 🌝
__________________________________________

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at skrive i kommentar herunder. Jeg skal forsøge at svare hurtigst muligt! 😃

Reklamepolitik! Jeg er har økonomisk interesse i produkter fra HomeHobby by 3L, da jeg i samarbejde med HomeHobby by 3L har udviklet de Kunst Kits som du ser her på bloggen. Alle indlæg er naturligvis altid udarbejdet af mig og det er vigtigt for mig at du ved, at jeg er meget bevidst om de samarbejder jeg indgår og at jeg udelukkende reklamerer for produkter, som jeg mener at kunne stå inde for.

Reklamepolitik!
Jeg er har økonomisk interesse i produkter fra HomeHobby by 3L, da jeg i samarbejde med HomeHobby by 3L har udviklet de Kunst Kits som du ser her på bloggen. Alle indlæg er naturligvis altid udarbejdet af mig og det er vigtigt for mig at du ved, at jeg er meget bevidst om de samarbejder jeg indgår og at jeg udelukkende reklamerer for produkter, som jeg mener at kunne stå inde for.

✨Helle, hvornår kommer dine orakel kort ud?✨

Helle Koed Paulsen

Det spørgsmål får jeg MANGE gange når jeg omtaler kortene, her og der 💜 Jeg tager det som vanvittig positivt at I alle viser så stor interesse for disse orakel kort, og jeg er dybt taknemmelig for den støtte som i giver mig og kortene. Hver gang du skriver til mig, sætter du dit helt eget personlige touch på kortene i den energi du giver videre 💜

oraclecards_mooncraftsister

Jeg skylder jer et svar!

Da jeg startede denne process for 1,5 år siden, troede jeg at kortene vil være ude i sommers. 💜Men det kom de ikke! Og derfra besluttede jeg IKKE at have en dato… Eller… Jeg har en dato, jeg har visuelt en dato for hvornår disse kort for alvor kommer ud i verden, dato for hvornår en kæmpe bestilling af rigtig mange kort lander hos mig. Men de kommer før det.
Det er alt hvad jeg kan fortælle dig nu og her 💜

oraclecards_forerstman


Hvordan er processen i at lave 1 kort?

Hvert kort har sin egen process, men forsøger her at beskrive den i grove træk. :)
Jeg arbejder ikke i denne nævnte rækkefølge, men mere flydende og intuitivt, men uanset så skal jeg igennem hvert punkt før der kan komme et fysisk salgbart kort ud af det. :)

    ⫸Idé, budskab, intuition, meditation
For hvert kort er der en meditation, enten for at finde budskabet i et motiv, eller for at finde motivet til et budskab.

⫸Tegneprocessen⫷
Så skal kortet tegnes og det tager mellem 3 til 7 timer for hvert kort og ikke alle kort bliver til noget. Nogen af dem gemmer jeg til næste sæt jeg har planlagt, andre bliver slet og ret revet i stykker.

⫸Beskrivelsen⫷
Hvert kort får sin egen lille beskrivelse. Jeg ønsker at du lærer at arbejde intuitivt med dine kort og derfor er det kun en kort beskrivelse der er til hvert kort. Der er også en intro og et par idéer til oplæg. Der kommer MEGET mere på min hjemmeside i den retning.

⫸Grafisk Arbejde⫷
Her er en del arbejde som skal gøres! Når alle kort og beskrivelser er klar, skal de igennem en grafisk process. Tegningerne skal igennem photoshop for at jeg er sikker på at farverne er lige (eller næsten) lige så lækre som på originalerne. Nogle få af tegningerne skal også have et lille symbol, mønster eller to tegninger sættes sammen.
Så skal alle kort sættes op i InDesign hvor de gøres klar til tryk.
Det samme gælder bogen, her skal alt tekst sættes op og laves klar til tryk.
 

Når alt dette er gennemarbejder, kommer arbejdet med at finde trykkeri og fremstille æske til kortene. Og selvfølgelig alt muligt andet spændende når kortene er i hus! 💜 

oraclecards_water

Fik jeg nævnt...

... at alt vand jeg bruger er hentet ved hellige kilder? 

Jeg laver kortene i min fritid, more og less. Jeg har kalenderen fuld booket i min skønne hjertebiks. Så det er aftenens og weekenderne som er i spil.

Hvis nu du forestiller dig at dette er en bog med MANGE illustrationer i, så er det vel ikke helt urealistisk at det tager et par år? ;)
Men jeg kan godt forstå I glæder jer, det gør jeg OGSÅ! 💜 Det er et barn som skal fødes, og som da jeg var gravid og skulle sætte mine børn i verden er jeg både glad, lykkelig, nervøs og spændt! <3 Så det hele er PRÆCIS som det skal være 💜

oraclecards_pachamama.jpeg
signatur.jpg

5 tricks som gør dig til en bedre akvarel-jonglør!

Helle Koed Paulsen

Om man er til klassiske landskaber, abstrakt eller måske illustrationer som jeg er, så er disse tips og tricks super anvendelige! 

Here we go!

De fleste som maler med akvarel, har også en større eller mindre grad af evne til at tegne, men absolut ikke et must. 😃 Ud over at akvarel er vand og pigmenter (i form af akvarelmaling fra tube eller blok) så handler det om at styre farverne og vandet i rette mængder – om det er en tegning som skal farvelægges eller abstrakt form. Nogen gange, så er det lækkert at kende nogle tricks, som kan skabe effekter i sin akvarel. Fordi der kan opstå "døde" områder, som slet ikke er interessante, man kan få for meget vand og farve på områder, man vil have lysere områder eller man vil bare gerne kunne styre sine farver endu bedre og skabe struktur i sine billeder. 👩🏻‍🎨 


DE 5 TRICKS

Se illustration af hver enkel trick sidst i dette blogpost!

Masking Fluid

For at skabe en flot, kontrastfyldt akvarel, er det en god idé at holde områder helt hvide – dvs. papirets farve. Det kan du gøre ved at holde disse områder tørre, altså ikke tilføje vand og farve. Men det kan være svært! Derfor er masking fluid NO 1 for dig som maler akvarel. Det er en flydende gummi, som påføres med pen, pensel eller lign. på de områder som du gerne vil have hvide. Det er MEGET vigtigt at maskin fluid er helt tør, inden at du fortsætter med din akvarel ellers ødelægger du både dit kunstværk, pensel og maling.
Maskin fluid er også fantastisk, hvis du gerne vil have en hvid splattereffekt, stjerne på himlen eller spændende mønstre.  

Aqua-effekt-spray

Dette er en spray (sikkert ikke en særlig sund én af slagsen) men ganske anvendelig. Jeg kan godt lide at mine akvareller har struktur og en spændende overflade. Denne spray "bryder" vand overfladen, så den IKKE bliver helt jævn og flad, men får små prikker og spændende struktur i overfladen. 

Køkken Salt

GRATIS og uundværlig! Mens din maling stadig er våd, drysser du salt på og lader det tørre helt op.  Salt suger væsken og efterlader lyse prikker, struktur i akvarellen. Du kan bruge fint salt og groft salt med forskellige resultater. 

Duppe Duppe

Mens dine farver stadig er våde, er det muligt at duppe farve væk og opnå en fin struktur. Prøv med en blød klud, køkkenrulle eller lign. for forskellig resultat. 

Opsamle farve

Et trick, som er ret uundværlig i det hele taget, når du laver akvarel malerier. Faktisk er det en metode som jeg bruger uden at tænke over det – det ligger nærmest indgroet i mine hænder! Når du har malet med dine farver opblødt i vand, får man nogen gange FOR meget vand og farve lagt på papiret. Dette kan du opsuge med en tør pensel. Men du kan også bruge tricket til at opsamle farve som er næsten eller helt tør. Påfør vand der, hvor du gerne vil have en lysere farve end den som du allerede har i området. Lad det ligge der for et øjeblik og brug penslen til at opsuge vandet og dermed også farven. 

Det var de 5 tricks som kan gøre dig til en endnu bedre akvarel-jonglør!

signatur.jpg

💜 Pladret i vand og lavet krystaller 💜

Helle Koed Paulsen

Jeg har før pladret i vand opblandet med pigmenter 😉 Og det er mit absolut yndlings tegnemateriale og arbejder på at udvikle min egen blend af akvarelfarve. Lidt nørdet måske, men sådan er det når man brænder for noget!
💜😃💜🤪💜
I går skød jeg video hvor jeg tegner krystaller. Håber at det kan inspirere dig til at tegne krystaller. Her er et par fif til dig, som vil kaste sig over krystallerne! 👩🏻‍🎨
Først og fremmest vil jeg anbefale dig at investere i et par krystaller. Ud over at de er super skønne, healende og fyldt med lækker energi, så er det meget bedre at tegne efter levende krystaller fremfor et foto. 💜 Du kan vælge hvilken som helst krystal, farve og form, vælg de som du først finder spændende og læg din investering der. Jeg er glad for at tegne dem med spidser, og farverne i ametyst synes jeg er virkelig skønne. Så de er mine favoritter til akvareller.

crystals

Jeg handler mine krystaller i Facebook Grupper og på Instagram

💜
Gitte, hun har en LÆKKER butik i Give; Ullerupvej 8. men jeg vil anbefale dig at hoppe forbi hendes denne Facebook Gruppe hvor jeg OFTE falder over krystaller mm. som jeg ikke kan undvære.
💜
Så er der SELVFØLGELIG
Noell Crystals
på instagram med high vibe crystals
💜
Og ikke mindst
Heart of Dreams
som også er en Facebook Shop

krystaller

Hold krystallerne I hånden, studer dem nøje og se hvordan lyset spiller i krystallerne. De skarpe kanter og bløde former som giver krystallerne deres karakteristiske udseende. 

Først tegner du krystallen op på akvarelpapiret, jeg bruger Watercolor Pencils fra HomeHobbyby3L fordi de er vandopløselige og jeg er fri for blyantsstreger som skal viskes ud, efter min akvarel er færdig. Du kan enten tegne din krystal af, eller opfinde dine egne krystal former. Lad dine krystaller inspirere dig. Tegn ikke for småt. Har du A4 papir, så fyld HELE papiret ud. Det gør det meget nemmere at tegne, og du har større mulighed for at arbejde med detaljerne.
💜
Akvarel handler om VAND opblandet med pigmenter. Der findes mange forskellige typer af akvarel, men det er næsten et blogpost værdigt i sig selv.
Find nogle lækre pensler frem, og test dine farver, pensel spørg mm. 
Start altid med de lyse farver, og lad dem tørre inden du giver dem endnu et lag af farve. For at få de helt mørke og dybe farver kræver det mange lag, og det er vigtigt at lade det tørre ind i mellem. Lad nogle af kanterne på krystallen være helt hvide, og arbejd med at få farverne meget mørke inde i dybderne, kløfterne og revnerne.
💜
Nå, nu til videoen!

Får du lyst til at tegne og male krystaller efter at have set dette, så er du meget velkommen til at tage mig @kreativeomgivelser.dk på Facebook og Instagram. 

Fra anerkendelse til healing

Helle Koed Paulsen

Aaahhh... De af som følger med på Instagram har sikkert tænkt at der er lidt stille fra min side. Og de seneste posts bærer præg af tanker og refleksioner. 💜 Jeg nyder rent faktisk denne stilhed, indadvendthed og at give mig selv tid til at slappe af. Jeg kan mærke at der er en super god balance i mit liv, og at jeg stadig er på den rette hylde. 

Men jeg ved det er stilhed før storm!

Sådan er jeg nemlig også... Når der har været stille en rum tid, får jeg brug for at komme UD råbe og udtrykke mig – en side som jeg OGSÅ ELSKER 💜

Når jeg tegner er det ofte fordi jeg har et mål, en opgave eller andet konkret jeg gerne vil med det jeg laver. Men jeg bruger det også til at slappe af, når tankerne bliver for presset og jeg har følelse af tankemylder, tankespind og stress. Det har jeg brug meget den senere tid; at tegne uden et mål, opgave eller mening, bare tegne det som falder mig ind. 💜 

Da jeg var barn og ung, tegnede jeg fordi jeg kunne lide det – vidste ikke hvorfor, men det var DET at jeg kunne. Og jeg fik anerkendelse af det!!! Mine forældre (selvom de ofte synes jeg skulle UD og lege🤨), lærer (selvom de også kunne skælde ud, når jeg tegnede i timerne 😯) og venner var ikke tilbageholdende med rosende ord om mine tegninger! 💜 Det blev en higende følelse efter ros og anderkendelse! Jeg tænker ofte, om jeg havde fortsat mine tegnekarriere, hvis jeg havde været ligeglad med anerkendelsen? Men jeg tænker også, hvad jeg mon har kunnet drive det til, hvis jeg havde fået endnu mere opbakning til at gå i denne retning? Husker hvordan "det kan du ikke leve af" hang i mig, og hvordan jeg skulle have noget "at falde tilbage på". 😯

Da jeg blev en stor teenager, blev jeg mere ligeglad med anerkendelsen. Nu vidste jeg, at dette kan jeg, lige meget hvad andre siger, mener og synes. Jeg opsøgte kritik, udfordringer og nye veje for at udvikle mine evner. Ungdomsskole, kurser, uddannelser og samtidig stiftede jeg bekendtskab med yoga og meditation. 💜 Jeg fandt et sted i mig, hvor jeg kunne heale mig selv, slippe tanker og stresse af, ved at sidde med papiret og blyanten i hånden. Uden mål men bare at være lige her! 💜 Både meditationen, yogaen og skabertrangen sidder dybt i mig og har gjort det siden jeg var 18 år. 💜

Jeg blev ældre, uddannelse, mand, hus og job overtog og jeg blev udfordret på andre punkter. Vidste at jeg ikke havde fundet min hylde, men jeg søgte og afprøvede mig selv og livet. Og særligt at børnene landede i vores turban, opdagede jeg hvor meget den kreative skabertrang blev skubbet i baggrunden. Det blev noget andet; hæklerier, papirsklip og syslerier med børnene. Jeg havde SERIØST brug for healing!!! 

Så tog jeg på meditationskursus, blev Reiki Healer og Shamanistisk arbejdende healer, og jeg blev meget bevidst om, at den healing var fuldstændig identisk med den healing jeg fik når jeg tegnede! 💜 Kontakten med elementer, guder, gudinder, himlen og jorden er den selv samme energi, om du sidder i en meditation eller sidder og tegner og maler. 💜

Så for 2 år siden, besluttede jeg mig for at gå all in!!!
Nu tegner jeg for at heale jer skønne mennekser!

artist_ quotes

25. september åbner jeg Facebook Gruppen Oracle- & Tarot Cards // Moon Craft Tribe. Denne gruppe er for dig, som skaber, eller drømmer om at skabe billeder med healing. Som Oracle- og Tarot Kort, eller andre spirituelle billeder.

Du er meget velkommen til at anmode om at hoppe med ind i denne Moon Craft Tribe, her vil du blive stillet nogle spørgsmål og jeg lukker dig ind på åbningsdagen! 💜
 

Læs mere om gruppen herunder:

Moon Craft Tribe
Denne gruppe er lavet til og for alle, som udarbejder Tarot Kort og Orakel Kort, eller ønsker at komme i gang med at lave kort. Indgangsvinklen til at lave de magiske kort, kan være mange. Måske du får downloads, visioner, beskeder, intuitioner om hvad kortene skal indeholde visuelt så vel som tydning. Måske du mangler redskaberne, til at udvikle kortene til et helt sæt der kan komme ud i verden. Det kan også være at du elsker at tegne og har en guddommelig, magisk streg som du ønsker at omsætte til kort, men mangler én samarbejdspartner til at finde tydningen i dine tegninger og malerier? Det kan også være, at du søger én til at tegne til dine kort? Måske du har det hele på plads men ønsker hjælp til at få lavet grafiske filer klar til et trykkeri? Her er plads til alle, som udarbejder de skønne kort! Jeg hedder Helle Koed og jeg er Moon Craft Sister. Denne gruppe er først og fremmest min og jeg inviterer dig meget gerne herind og byder dig varmt og hjerteligt velkommen. Når du kommer ind i denne gruppe, så bliver du en del af min TRIBE. I mange år har jeg brugt Orakel Kort og Tarot Kort, og udvikler mine egne kort – til eget brug, og et sæt, som snart er klart til at komme ud i verden. 😃 Jeg er Shamanistisk Reiki Healer og bruger mine kort i healingen, til daglige oplæg og i meditationsgrupper. Derud over er jeg illustrator, kunstner og grafisk designer. Ikke mindst er jeg mor til to skønne, magiske børn og elskende med min livsledsager. Opslag i gruppen skal selvfølgelig overholde Danmarks love og regler, lige som at dette ikke er en gruppe mhb. salg og reklame for egen eller andres produkter og services. Gruppen er lavet til inspiration, sparring og alt med gensidig respekt for hinanden, moder jord, væsnerne som her lever og universet som omfavner os.🌙  

 

En fjer i sommersolen

Helle Koed Paulsen

Flere sommerminder... ☀️
Da jeg er skribent ved Boligindretning og Kreativitet  har jeg også committet mig til et opslag hver 14. dag. og når det ligger midt i sommerferien, så må det blive som det bliver! 😁
Midt i solen, med de materialer jeg nu havde med mig, fik jeg fremstillet denne video. 
Jeg håber at du bliver inspireret til at male fjer, det er et hyggeligt lille stykke kunst at sidde og lave, og ved du hvad... Fjer er slet ikke gået af mode endnu! 💜

Til disse akvarelfjer har jeg brugt:

Vand-opløselige farveblyanter fra HomeHobbyby3L 
som er geniale at starte sin akvarel med i stedet for f.eks. blyanter. Med dem skal du ikke bekymre dig om at den grå farve påvirker og flyder sammen med dine klare flotte akvarel farver og gør dem grumsede. Disse farveblyanter blender super godt ind med din maling.

Akvarel Farve fra Schmincke,
som er nyt mærke for mig, og jeg er stadig ved at lære farverne at kende💜 Farverne er mere naturelige end jeg er vant til fra bla. davinci men det passer mig virkelig godt. Jeg har fået mig en kæmpe æske, som jeg er virkelig glad for. 

Syntetiske Pensler fra HomeHobbyby3L 
som er nogle af mine yndlings, da de kan indeholde meget farve samtidig med at de kan være utrolig præcise når jeg maler med dem. De har nogle super flotte spidser og minimale hår som stritter. 

Reklamepolitik! Jeg er har økonomisk interesse i produkter fra HomeHobby by 3L, da jeg i samarbejde med HomeHobby by 3L har udviklet de Kunst Kits som du ser her på bloggen.&nbsp;Alle indlæg er naturligvis altid udarbejdet af mig og det er vigtigt for mig at du ved, at jeg er meget bevidst om de samarbejder jeg indgår og at jeg udelukkende reklamerer for produkter, som jeg mener at kunne stå inde for.

Reklamepolitik!
Jeg er har økonomisk interesse i produkter fra HomeHobby by 3L, da jeg i samarbejde med HomeHobby by 3L har udviklet de Kunst Kits som du ser her på bloggen. Alle indlæg er naturligvis altid udarbejdet af mig og det er vigtigt for mig at du ved, at jeg er meget bevidst om de samarbejder jeg indgår og at jeg udelukkende reklamerer for produkter, som jeg mener at kunne stå inde for.

Sommerens minde i akvarel

Helle Koed Paulsen

Jeg er så priviligeret, at jeg hver uge arbejder nogle timer, hos en virksomhed ved Odense. Her er jeg med til at udvikle branded HomeHobbyby3L som er et brand der udvikler Kunst Materialer og tilhørende Step-by-Step Instruktioner så du kan lære at tegne og male. Én af de ting som ligger mit hjerte nært; at inspirere jer til at tegne og male. 💜

I vores sommerferie var vi blandt andet på Fyn og forbi Helgenæs fyr. Her fik jeg et ret godt billede af fyret, og det skal selvfølgelig foreviges i en akvarel. Tænker at sætte det i glas og ramme, så kan det komme frem, sammen med muslingeskallerne hver sommer. Der er vel ikke noget mere sommerligt end sol, strand og et fyrtårn? ☀️

lighthouse aquarelle kreative omgivelser

Men inden da, skal akvarellen også bruges i de Kunst Kits, som vi laver ved HomeHobbyby3L. Jeg er altid spændt på hvordan det bliver modtaget, når jeg kommer en ny tegning til et kit, men jeg føler mig ret sikker i denne her 😃 

Watercolor_Lighthouse_advanced_displayed_hellekoed.jpg

Jeg vil hjertens gerne vise jer både video, step-by-step instruktioner og lære jeg alt om hvordan I laver dette Fyrtårn. Men I må vente til kittet er klar og på webshoppen! 😁 Psssstttt... Jeg ved der arbejdes på at lave Dansk Webshop 😃 Weee... Det bliver godt!!!

Lidt får I dog: et fif til godt papir:

Denne akvarel er lavet på 300g akvarel papir med en skøn og lidt anderledes struktur end jeg er vant til. Jeg er blevet ret pjattet med dette papir. 😃 Men jeg har også selv udvalgt det til HomeHobbyby3L 😁 hi hi.... 😉 

signatur.jpg

Reklamepolitik!
Jeg er har økonomisk interesse i produkter fra HomeHobby by 3L, da jeg i samarbejde med HomeHobby by 3L har udviklet de Kunst Kits som du ser her på bloggen. Alle indlæg er naturligvis altid udarbejdet af mig og det er vigtigt for mig at du ved, at jeg er meget bevidst om de samarbejder jeg indgår og at jeg udelukkende reklamerer for produkter, som jeg mener at kunne stå inde for.