Der er altid varm kaffe på kanden

Udfyld her og jeg kontakter dig hurtigst muligt!

Borgergade 49
7160 Tørring

+4551507392

KreativeOmgivelser is a website made for you who is a creative soul. I make drawings, Illustrations and oracle card.

Blog

Dit værktøj til at leve synkront med Månen

Helle Koed Paulsen

Siden min Måne Kalender er kommet ud, har min mailbox ikke været stille. På den absolut fantastiske og smukke måde. Ordrene er tikket ind, samt spørgsmål til hvad dette nu er for noget jeg har lavet.
🌙
Og jeg ELSKER at fortælle om Månen, Naturen og at vi rent faktisk har mistet kontakten til disse elementer, ved at leve med bla. elektricitetens i over 100 år. MEN at vi også kan finde ind til den igen, så vi får et mere harmonisk liv og bla. kan sove under Fuldmånen.
Derfor har jeg også lavet et materiale til dig, som er en kort fortælling og inspirationmateriale til dig, hvordan du energetisk kan komme til at lave mere synkront med månen.

MåneKalender

For at få fingrene i dette inspirationsmateriale, kan du shoppe Måne Kalenderen, inkl. Inspirations Materialet “Månefaser”

HER

🌙
Materialet er lavet udfra mine egne erfaringer, på et energetisk niveau. Vi kommer ikke ind på kost, motion og fysologiske elemter i forbindelse med at skabe menstruations cyklus udfra Månens Faser. Jeg har i stedet fokus på at du får opmærksomheden rettet mod månen, og hvordan du kan skabe kontakt med den igennem små øvleser, og tiltag i hverdagen.

Måne Kalender

Jeg har haft KVINDECIRKLER i tankerne, da jeg lavede dette materiale. Det er et fantastisk redskab at du kan have med dig, hvis du er i en kvindecirkel og/eller skal starte en ny kvindecirkel.
Jeg håber at komme til at anvende denne Måne Kalender i det nye år, når vi mødes i Red Tent Jylland.
🌙
Er dette slet ikke noget for dig, og ønsker du kun at købe Kalenderen - som i øvrigt både leveres i sort og hvid - YEAYYY!!! - Så klikker ud bare herunder, så ryger du direkte over på Måne Kalenderen!