Der er altid varm kaffe på kanden

Udfyld her og jeg kontakter dig hurtigst muligt!

Borgergade 49
7160 Tørring

+4551507392

KreativeOmgivelser is a website made for you who is a creative soul. I make drawings, Illustrations and oracle card.

I går sagde min krop STOP!

Blog

I går sagde min krop STOP!

Helle Koed Paulsen

Jeg har noget vigtigt at dele med dig, fordi jeg tror vi er mange, som nogen gange bør sige mere NEJ end JA.

Jeg kørte på motorvejen mod Fyn, hvor jeg skulle til et mødes og photoshoot med skønne kollegaer.
På turen fik jeg en enorm kvalme og sørgede for at nødsporet hele tiden var på min højre side. Jeg kørte af i Middelfart, stoppede, gik ud og tog store mundfulde af luft.
DER besluttede jeg mig for at vende om.
SMS sendt og satte mig i bilen igen. Kvalmen var væk, tilgengæld trillede tårene ned af mine kinder.

Jeg har hele mit liv ikke kunnet mærke min krop, den har været bedøvet og træt hele tiden. Jeg har taget alt alt for meget ind, bekymringer, arbejde og har ikke kunnet sige nej, fordi jeg gerne ville leve op til andres forventninger – som jo i højere grad har været forventninger til mig selv.
 
De sidste 5 år har været aldeles anderledes, at sige NEJ er nu oftere praktiseret end at sige JA. Hvad du og andre tænker om mig, mine holdninger, måde at leve på, se ud på rører mig ikke og jeg har aldrig følt mig mere dyb end jeg er nu.

Men jeg har en kunstners hjerte, jeg brænder for MEGET… Hver dag, som i hver dag får jeg 50 nye idéer til små også store projekter - lige fra små syslerier til hvordan vi kan ændre verden. Hver og én idé brænder jeg for, jeg har lyst til at satse ALT og kaste mig hovedløst ud i alle projekter. Derfor siger jeg stadig JA så snart jeg mærker ilden brænde i mig. Og nogen gange ved tilfældigheder, havner jeg i for meget om ørene. Nogen gange for jeg for mange spændende jern i ilden.
Nogen gange, så opdager jeg det hurtigt og slår bremsen i. Andre gange forsøger jeg at være STÆRK – baaa… det har intet med styrke at gøre at du ved det. Jeg prøver om ikke godt det kan lade sig gøre – FORDI LIVET ER FEDT OG FYLDT MED MULIGHEDER!

Men lige nu er det for meget… Det er noget af det sværeste for mig, at sige fra overfor noget jeg først har committed mig til.
Men jeg er MIG, og jeg har det så godt med, at jeg sætter mig selv først. Det er den skønneste følelse, at kunne se mig selv i spejlet og mærke MIG, hele mig. Hver en celle og hver en følelse. Alle mine følelser, også tårer og frygt er ok hos mig. Jeg elsker dem og de giver mig et nuanceret liv. Jeg gik denne gang for langt, og min mega intelligente krop sagde så smukt fra.

Og NØØØØØJ hvor er jeg stolt over at jeg lyttede. Jeg vendte bilen om, selvom det nemmeste var at bare fortsætte, gå igennem dagen - med for lidt søvn og mega kvalme. I stedet tog jeg hjem, snakkede med min aller skønneste mand, græd lidt, og så sov jeg. Bryggede mig en lækker juice, spiste lidt is og kørte i skoven.

Jeg fik sendt et par rigtig svære mails, til nogen jeg (går jeg udfra) måtte skuffe. Og jeg har sovet SÅ godt i nat.

I dag har jeg det meget meget bedre… Det er mit liv, mit tempo og min måde at være i livet på. Det er ikke sikkert at det er din måde, men det er også HELT OK!

Kærlig dag til dig!