Der er altid varm kaffe på kanden

Udfyld her og jeg kontakter dig hurtigst muligt!

Borgergade 49
7160 Tørring

+4551507392

KreativeOmgivelser is a website made for you who is a creative soul. I make drawings, Illustrations and oracle card.

Kursus ✴︎ Illustrationer

Blog

Kursus ✴︎ Illustrationer

Helle Koed Paulsen

Jeg blev simpelthen så glad da jeg blev ringet op fra LOF. Den aller sødeste dame spurgte om jeg ønsker at undervise på et aftenhold i illustration. YEEEES! Selvfølgelig vil jeg gerne det!
Så inden jeg så mig om, havde hun sat det på til efteråret, og med start 5. september.
Jeg kan fortælle en masse om kurset, men vil meget hellere have dig til at læse det inde på LOF’s hjemmeside hvor du også kan tilmelde dig.

Vil meget hellere fortælle dig om tankerne bag, at jeg nu skal undervise!

Du får hvad du ønsker!

Jeg begyndte i foråret at sende nogle ønsker ud i universet om, at jeg gerne vil lave nogle kurser og workshops, uden at være konkret om HVAD og HVORDAN! Jeg var slet ikke i tvivl om, at et og andet vil ske efter sommerferien. Og det gjorde der… Det kom dumpende som lækre saftige appelsiner lige i min turban. Uden at jeg skulle røre ret mange fingre. WIN WIN…

Da jeg blev spurgt, var jeg slet ikke i tvivl og er det stadig ikke… MEN… Usikkerheden… Er der nok tilmeldinger, gør jeg det godt nok, kan jeg få det til at hænge sammen i min i forvejen pressede kalender? Alle de der tanker, som før hen vil give mig mega dårlige fornemmelser i maven, stress symptomer og følelsen af at være ked af det. NO MORE! Jeg er så meget med i dette her, og selvom tankerne er der, så er de hurtig væk igen. JEG ELSKER at leve livet let, og det gør jeg OGSÅ når jeg bliver udfordret.
Det er IKKE første gang, at jeg skal undervise i hverken dette tema eller med voksne skønne kursister. Den erfaring jeg allerede har, er jeg SÅ glad for at have med i baggagen og giver mig tryghed i, at dette bliver en leg og dans på roser.

Håber at se dig på dette kreative kursus.

De kærligste hilsner