Der er altid varm kaffe på kanden

Udfyld her og jeg kontakter dig hurtigst muligt!

Borgergade 49
7160 Tørring

+4551507392

KreativeOmgivelser is a website made for you who is a creative soul. I make drawings, Illustrations and oracle card.

Månehjul

Blog

Månehjul

Helle Koed Paulsen

☽⊕☾

♡ En gave til dig fra mig ♡

månehjulet_oppefra.jpg

At søsætte Måne Kalenderen satte et flow igang hos mig, som har givet mig et par helt fantastiske måneder. Jeg ELSKER Månen, og elsker at bidrage til, at vi kan leve et mere naturligt og let liv, ved at være opmærksom på Månen og dens energi den sender os.
🌙
Månehjulet
Har jeg simpelthen ikke kunnet fange en energi på at ligge på webshoppen – mit flow døde, det gav ikke mening, energien døde og det har længe ligget på webshoppen som det usynlige produkt ingen andre end jeg kunne se.
Det er slut nu, for du kan downloade Månehjulet helt
G R A T I S

Jeg er ikke bange for at give gaver, alligevel slog det mig at jeg vil komme til at midste indtjening ved at give mit arbejde væk gratis. Men når der ikke er flow på at ligge den på webshoppen, so be it! Det hindrer mig ikke i, at den skal ud i verden – ud til dig, så du kan få et helt fantastisk redskab til at følge Månen og din egen cyklus.

Hvad er Månehjulet?
☽⊕☾

Kort og godt et skema hvor du har overblik over Månens Faser op delt i 30 felter (Månens cyklus) og udformet som et hjul. Her er det plads til at du hver dag kan notere hvordan du har det inde i dig, dit system, ind i dit hjerte og sjæl, men også hvad din krop fortæller dig, samt notere når du bløder.

Håber at du kan bruge Månehjulet på din rejse ind i en stabil og fin livscyklus!