Der er altid varm kaffe på kanden

Udfyld her og jeg kontakter dig hurtigst muligt!

Borgergade 49
7160 Tørring

+4551507392

KreativeOmgivelser is a website made for you who is a creative soul. I make drawings, Illustrations and  oracle card.

Fragt og Leverings betingelser

Du er altid velkommen til at kontakte os: info@kretiveomgivelser.dk

Købs- og betalingsbetingelser på kreativeomgivelser.dk

PRISER

Alle priser er inkl. moms. Priserne er dagspriser, og opdateres løbende. Vi forbeholder os ret til at ændre i priserne pga. trykfejl, skattejusteringer og råvarepriser.

BESTILLING

Vi tager forbehold for evt. udsolgte varer samt forkert lagersaldo og fejl i billeder og tekster i både kataloger og på hjemmesiden/netbutikken. Hvis nogle af de varer, du har bestilt, ikke findes på lager, streges de fra din ordre, og vi refunderer pengene så hurtigt som muligt. Vi restnoterer ikke manglende produkter til senere levering. De farvenuancer, der gengives, kan afvige fra produkternes egentlige farver, eftersom farver kan variere afhængig af lyssætning og farvegengivelsen på forskellige skærme.

For at kunne handle skal du være fyldt 18 år og have folkeregisteradresse i Danmark. Hvis du ikke er fyldt 18 år, kan du handle hos os med tilladelse fra en værge.

For Grønland og Færøerne gælder særlige betingelser, se nedenfor.

Minimum-ordre: Vores mindste ordreværdi er 0,- før fragt.

 

LEVERINGSBETINGELSER

Leveringstid: Leveringstiden kan variere da mange af produkterne er håndlavede. Kontakt os for at få oplyst leveringstiden på en specific vare, eller se leveringstiden under det enkelte produkt.
Vi sender med Postnord.
0-100 g sendes som brev. Pris:  27.- 
100g-20kg sendes som pakke. Pris:  60.- 

Afsendes inden for 3 hverdage med mindre andet er opgivet på hjemmesiden.
Levering er i følge Postnord.dk op til 5 dage

 

FORTRYDELSESRET/RETURRET

Ifølge lov om distancehandel, har du 14 dages fortrydelsesfrist. Vi tilbyder 30 dages fortrydelsesret fra den dag, du har modtaget dine varer. OBS! Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaper og den måde , som de fungerer på. Hvis varen bærer præg af at have været brugt, eller er blevet skadet, må du forvente at skulle betale for værdiforringelsen.

Fortrydelsesretten omfatter ikke:

Varer, der er specielt fremstillet til dig, efter dine særlige ønsker, eller som bærer et tydeligt personligt præg. Forseglede varer, hvor du har brudt forseglingen. 

Køb af online kurser er undervisningsmateriale i form af en digital vare, hvilket gør, at der ikke er nogen returret når først dine varer er afsendt.

Ved uklarhed eller problem med manglende digital adgang kontakt da os på life@kreativeomgivelser.dk

Hvis du fortryder dit køb, skal du give os besked senest 30 dage fra det tidspunkt, hvor du har modtaget dine varer. Ring til os på: +4551507392 eller send en mail til life@kreativeomgivelser.dk

Du kan ikke fortryde købet ved at undlade at afhente pakken. Du skal give os klar besked om, at du har fortrudt dit køb.

Vi tager ikke imod pakker, der sendes til os pr. efterkrav.

Send varerne tilbage så hurtigt som muligt, dog senest i løbet af 14 dage efter at vi har fået besked om, at du har fortrudt dit køb. Varerne skal være forsvarligt pakket, da du bærer ansvaret, indtil vi har modtaget dem. Husk at vedlægge en kopi af følgesedlen.

Du skal betale returforsendelsen.

 

BETALINGSBETINGELSER

Kortbetaling

Du kan betale med Visa eller MasterCard. Udsolgte varer debiteres ikke. Justeringer kan tage op til 3 bankdage.

Samtlige kortoplysninger er beskyttet.

 

PERSONOPLYSNINGER

Kreative Omgivelser er ansvarlig for behandling af de personoplysninger, du som kunde udleverer til os.
Personoplysningerne, som fx navn og adresse opbevares sikkert hos os og udleveres ikke til tredjemand. De bruges af Kreative Omgivelser og deres koncernselskaber til at administrere, opretholde og udvikle kunderelationen samt til markedsføring af Kreative Omgivelser og andre produkter. Personoplysningerne opbevares i 5 år. Vi opbevarer og transmitterer ikke personoplysningerne krypteret - i modsætning til dine betalingsoplysninger via kort. Du kan kontakte Kundeservice, hvis du ønsker at foretage ændringer i dine oplysninger, blive slettet af registret, eller hvis du ikke længere ønsker, at de skal bruges til markedsføring. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger der findes om dig i vores register, og hvordan de bruges.